Energetische Psychotherapie

Polyenergetische therapie

Lichaam, psyche en ziel kun je niet los van elkaar zien, ze staan met elkaar ‘In Verbinding’.
Het één is onlosmakelijk verbonden met het andere. Dat lichaam, psyche en ziel met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden, is de gedachte waaruit ik werk.
In mijn praktijk ga ik graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en nemen we dit als vertrekpunt voor de behandelingen. Soms is het zo dat de oorzaak van de klachten al is geheeld, maar dat je nog vastzit in bepaalde patronen. In dat geval kan het helpen om aan de slag te gaan met de patronen.
Als energetisch psychotherapeut (polyenenergetisch therapeut) gebruik ik verschillende technieken, zoals: NLP (Neurolinguïstisch Programmeren en Hypnotherapie. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij iemand zelf te laten ervaren wat er speelt en tot nieuwe inzichten te komen. NLP leert iemand de eigen patronen herkennen en de eigen sterke kanten en de valkuilen zien.
De diverse technieken zijn erop gericht om zelf te ervaren, te doorvoelen, waardoor je in staat wordt gesteld om gewenste veranderingen te kunnen doorvoeren.

Los van eerdergenoemde methodes is wederom bij de energetische psychotherapie mijn heldervoelendheid de grootste leidraad. Door het zien en (mee) voelen wat er tijdens de therapie gebeurd met diegene, komen we sneller tot de kern en wordt het helingsproces versneld.