Laden Evenementen

Engelenworkshop

Wanneer: Zaterdag 14 maart 2020
Waar: Bij “Praktijk in Verbinding” in Warns
Aanvang: 10:00 uur
Kosten: Ochtendworkshop apart 50,—
Consult apart 35,-
Boek je de workshop en het consult is het geen 85.- maar in totaal 80.-

Tijdens de Engelenworkshop ga je kennismaken met engelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met een aantal engelen. We gaan tijdens deze Engelenworkshop werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Hierbij ontvang je een initiatie, waardoor je ook na de workshop contact kunt blijven maken met deze bijzondere Engelen.

Je leert tijdens de workshop op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de Engelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Het ochtenddeel van deze workshop is van 10.00 – 12.30 uur. Vanaf 13.30 uur is het mogelijk een persoonlijk consult af te spreken van een half uur. Dan legt Esther van Heerebeek de Engelensymbolen kaarten voor je van Ingrid Auer.
Er zijn maximaal 6 plekjes vrij, dus bij interesse, schrijf je snel in. Vol = vol.
Zowel de workshop als de consulten vinden plaats bij Praktijk in Verbinding in Warns.

De Engelenworkshop en consulten worden gegeven door Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij is geïnitieerd Engelentherapeute, astrologe en gediplomeerd Polyenergetisch therapeute. Zij heeft haar praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde.
www.het12ehuis.nl

Wil je meer weten over de training of de workshop, dan kun je bellen of mailen voor meer informatie.
Opgave kan via mail of mobiel.

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de workshop of het consult niet in rekening gebracht. Bij afzegging binnen 24 uur voor de workshop of het consult, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant