Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zaterdag 16 maart 2019

bij Praktijk In Verbinding in Warns

door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

 

Workshop Invloed van de Maan op je dagelijks leven

Ben je ook zo gefascineerd door de Maan? En voel je ook dat de verschillende Maanfasen invloed hebben op je stemming of dagelijks leven? Of slaap je misschien slechter gedurende Volle Maan?  Dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop vertelt astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis je alles over de verschillende Maanfasen en welke invloed ze kunnen hebben op je dagelijks leven. En wat raadzaam is om wel en niet te doen tijdens iedere Maanfase. Daarnaast vertelt Esther je meer over de Maan in de 12 verschillende sterrenbeelden. En welke invloed dat op je leven en je gemoedstoestand heeft. Je kunt de energie van de verschillende Maanstanden en -fasen praktisch inzetten om je dagelijks leven soepeler te laten verlopen of om dagelijkse activiteiten mee te versterken.

Inhoud van de workshop van 10.00 – 12.30 uur:

* Maanmeditatie

* Uitleg over de Maan en de Maanfasen; wat kun je het best bij iedere Maanfase doen of laten?

* De Maan en Astrologie, theorie en uitleg voor het dagelijks leven

Bij deze workshop krijg je het benodigde lesmateriaal.

Kosten workshop: euro 45,–

Persoonlijk Maanconsult

Na deze ochtend workshop kun je er voor kiezen een persoonlijk Maanconsult te doen bij Esther. Aan de hand van je persoonlijke geboortehoroscoop, bepaalt zij de stand van de Maan bij jouw geboorte. Tijdens het consult van een half uur, kan zij je alles vertellen over wat de Maan specifiek voor jou betekent en welke invloed dit op je karakter en je leven heeft. Wil je een persoonlijk Maanconsult, dan heeft Esther uiterlijk een week van tevoren je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig, om je persoonlijke geboortehoroscoop en Maanconsult voor te kunnen bereiden. Aanmelden voor het consult en het doorgeven van je geboortegegevens kun je doen via: esther@het12ehuis.nl

Esther mailt je dan de tijd terug, waarin je bent ingepland voor het Maanconsult op 16 maart. De tijd is tussen 13.30 en 17.30 uur en vindt plaats bij Praktijk In Verbinding in Warns.

Je kunt alleen de workshop volgen of alleen een consult inplannen. Je kunt ook voor beide onderdelen inschrijven. Het is allemaal mogelijk.

Kosten persoonlijk consult: 30,–

Boek je beide, dan kost het samen 70,– (i.p.v. 75,00)

Let wel, er is maximaal ruimte voor 6 persoonlijke consulten deze middag. Vol is vol.

Inschrijven kan tot 8 maart.

Graag tot ziens!

Astrologische groet, Esther van Heerebeek

www.het12ehuis.nl